Periode 10

Periode 10


Deze periode is niet zo productief. Het vorige werk met de lampen voldeed aan mijn eisen en nu is het moeilijk om in deze zelfde ruimte, mijn atelier, weer van start te gaan. Het is een periode van observatie, impressies, en verschillende dingen opstarten. Today's Art Festival is een jaarlijks gebeuren waar kunst en technologie samenkomen. Er wordt veel geëxperimenteerd met het samenbrengen van uitingen van verschillende disciplines zoals beeld, interactieve media en geluid. Mijn passie voor geluid uit zich door deze inspiraties naar een zoektocht om een interactief geluidswerk te maken. Dit vereist veel programmeerwerk, iets waar ik eigenlijk nog geen kaas van heb gegeten. Opname en bewerking en programmaleer zijn veel van mijn bezigheden deze periode dat helaas niet direct een 'werk' oplevert.

of klik hier om het filmpje in Youtube te zien
 'Mijn atelierplek als werk', met dit gegeven ben ik schetsen gaan maken van en over deze ruimte om de plek meer in mij op te nemen.


       
   
    

   

Een ijzeren paal in mijn atelierplek,

 experiment met vorm en ruimte.

        


twee bezems hangen in elkaar                                
            zodat ze niet omvallen.                                           klik om te vergroten

Een selectie uit mijn poëziebundel geschreven in deze periode.Acryl- en alkydverf door elkaar op een gebruikte tafel.
De krassen in de tafel waren aanleiding geweest voor de compositie.
De waterval is ontstaan uit de compositie. Daarna water tegenaan gegooid zodat er letterlijk een waterval ontstond. Hoe dit in relatie met mijn ruimtelijk werk staat is het gebruiken wat er al is. Dat ga ik eigen maken, in dit schilderij is de handeling, de strijd die ik voer om er één geheel van te maken een manier van oefenen tot perfectie.